Kako izabrati odgovarajući restoran za svadbu?


Zanimljivosti

Restorani za svadbe moraju da ispunjavaju više kriterijuma. I obično se ti kriterijumi razlikuju od mladenaca do mladenaca. Neki parovi ne obraćaju pažnju na sam izgled restorana, već im je jako važno da gostima bude komotno, da to bude velika sala za venčanja, da se niko ne gura, da svi mogu da uživaju. Nekome je veoma važno kako će restoran da izgleda. Tako da - univerzalnih kriterijuma nema, ali postoje neke smernice koje treba da pratite ukoliko želite da za vašu svadbu izaberete restoran u kojem ćete vi uživati i u kojem će se vaši gosti osećati izvrsno. 


Krenite na vreme u potragu za restoranom 

Ovo je preduslov za sve ostalo. Slobodne termine u dobrom restoranu, odnosno restoranu za svadbe koji će odgovarati svim vašim kriterijumima možete ponaći samo ukoliko na veme krenete u potragu i ukoliko budete dovoljno strpljvi i voljni da ih redom obilazite i tražite im prednosti i mane. Neki restorani se rezervišu i godinu dana unapred, imajte to u vidu. I ti restorani su uglavnom oni restorani, koji ispunjavaju gotovo sve tražene kriterijume.

Obavezno birate restoran prema broju zvanica

Sasvim je u redu ukoliko ste vi zamislili savršeni mali restoran za proslave, izuzetno dekorisan, sofisticiran i bajkovit, ali to nije realna opcija ukoliko imate mnogo zvanica. Morate da napravite komprimis i da razgovarate sami sa sobom. Restoran se svadbe se bira prema broju zvanica. Što znači da ćete prvo definisati tačan ili okviran broj zvanica, a onda eliminisati sve one restorane, koji su mali i koje te zvanice ne mogu da prime, a u razmatranje ćete uzeti sve ostale restorane, koji mogu komotno da prime veći broj vaših zvanica. Takođe, neće biti dobro ako izaberete preveliki restoran.

Kako ste zamišljali prostor u kome ćete se venčati?

Da li ste sebi postavili to pitanje gde tačno želite da se venčate, gde želite da sa vašim dragim ljudima proslavite vašu ljubav? Da li želite da to bude klasičan restoran ili želite da bude određenije nešto, poput sale za venčanja ili pak želite da se venčate u restoranu za venčanja koji se nalazi na splavu ili na vrhu neke zgrade ili na kraju krajeva želite da imate tradicionalno venčanje, koje će biti održano pod šatrom. Dobro razmislite o ovim pitanjima. U ovom slučaju za šta god da se odlučite naći ćete ono što vama odgovara u svakom segmentu. Međutim, ako se odlučite za šator, zato što tako kaže vaša ili njegova/njena porodica, a želeli ste predivan restoran, onda vaš prostor nikada neće biti idealan. 

Da li cena i ponuda odgovaraju vašim potrebama i mogućnostima

Vrlo je važno da prilikom odabira restorana razmišljate i o ceni, ali i o tome šta ta cena uključuje - kakva je ponuda hrane i pića, da li je dekoracija uključena u cenu... Ukoliko smatrate da je ta cena previsoka ili da biste za tu cenu pronašli mnogo bolji restoran za venčanja, onda naravno da nećete izabrati tu sali. Dakle, ovde je vrlo važno uraditi dobru kalkulaciju. Prvo da li je cena realna i da li je realno da bude takva cena, uzimajući u obzir ponudu. A nakon toga postavljate pitanje da li vi to možete da priuštite, a na kraju dolazi i pitanje da li želite da date taj novac. S obzirom da je budućim bračnim partnerima uglavnom jako važan restoran, oni su spremni da izdvoje koliko god je potrebno, što je sasvim i logično. 




Srodni tekstovi:


Majstori svoga posla - vodinstalater, tesar…

Želite li da budete majstor svog zanata, hoćete da imate posao u malom prstu? Evo nekoliko stvari ko...

Detaljnije

Gps za auto – šta predstavlja i zašto je značajan za sigurnost vozača i vlasnika

Upravljanje vozilom često je vrlo napeto, stresno i neizvesno, posebno kada se putuje u nepoznate kr...

Detaljnije

Oprema koja kancelariju čini potpunom i savremenom

Veliki broj svetski poznatih, ali i domaćih biznisa odvija se u kancelarijskom prostoru. Za razliku ...

Detaljnije

Uvedite program za evidenciju radnog vremena i sprečite gubitke u poslovanju zbog kašnjenja na posao ili prekoračenja pauze

Kako bi velike kompanije ili mala preduzeća bile profitabilne i ostvarivale što bolje rezulta...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS